HögforsGST

HøgforsGST AS, en ledende nordisk aktør innen smart varmeteknologi med solid erfaring og spisskompetanse innen fjernvarmebransjen. Vi driver med utvikling, produksjon, markedsføring og salg av komplette varmeløsninger. Vårt selskap er dedikert til innovasjon og kontinuerlig utvikling av nye produkter, med et klart mål om å redusere energiforbruket samt redusere CO2-utslipp.
Vi ser på energisparing, energieffektivisering og varmegjenvinning som kjernen i vår virksomhet, og vi er forpliktet til å bekjempe klimaendringer samtidig som vi bidrar til en moderne sirkulær økonomi. Vår fokuserte tilnærming gjenspeiles i våre komplett prefabrikkerte fjernvarme- og fjernkjølesentraler av ulike størrelser. Disse systemene skreddersyr og tilbyr vi med stor fleksibilitet og ubegrenset tilpasning for å møte våre kunders unike behov.

HøgforsGST AS har et sterkt lokalt nærvær i Norge, noe som gjør oss i stand til å levere rask og effektiv støtte til våre kunder. Vi forstår viktigheten av å være tilgjengelige for å møte behovene i det lokale markedet, og vår tilstedeværelse gjør det mulig for oss å yte service av høy kvalitet.

Med vår dedikasjon til innovasjon, energieffektivitet og skreddersydde løsninger, er HøgforsGST AS stolt av å være en pålitelig partner i utviklingen av fremtidens fjernvarmegenerasjon og varmesystemer.
 
HögforsGST

Kontakt oss

Se hva vi tilbyr!