Guard

Guard er en uavhengig leverandør av industriell automasjon og systemintegrasjon.
Våre største satsningsområder er vann, miljø, energi, produksjonsindustri samt industriell EL, IT, IoT og AI.
 
Vi utvikler kontinuerlig nye produkter og tjenester som bidrar til økt operasjonell effektivitet og produktivitet.

Vår gjennomføringskraft gir kostnadseffektiv digitalisering og databehandling som bringer våre kunder inn i morgendagen.

Guard - grønn teknologi for fremtiden
 


Guard Cloud:

Guard Cloud er en samling nyskapende tjenester som kombinerer den operasjonelle teknologiens driftssikkerhet med informasjonsteknologiens brukervennlighet. I tillegg gir Cloud sikker og enkel tilgang til de anerkjente verktøyene Guard Control, Report og FDV. (Last ned PDF)

Data Vault er en fleksibel løsning for datainnsamling fra alle tenkelige kilder. Dette er et essensielt utgangspunkt for å kunne ta mer informerte beslutninger gjennom økt innsikt og avanserte dataanalyser.

Dashboard er arbeidshverdagens nye startside med oversikt over alle interessante nøkkeltall og gjøremål i et moderne og intuitivt brukergrensesnitt. Tjenesten fungerer like godt på mobil som på PC.

Maps er et dynamisk kartverk som presenterer sanntidsdata fra Data Vault og Alarms i kombinasjon med brukerens kartdata. Fra kartelementene kan man enkelt navigere til relevante objekter i Report og FDV.

Networks presenterer dynamiske nettverk som kan visualisere ulike prosesser og infrastruktur med sanntidsdata. Dette gir god oversikt over status og prosessflyt med passende detaljnivå.

Alarms samler inn alarmer fra Guard Control, og gjør det enkelt å distribuere både disse og andre egendefinerte alarmer via e-post og SMS til ulike brukere med fleksibel kalenderstyring.

Mobile gir deg enkel og sikker tilgang til alle dine applikasjoner i Guard Cloud og er tilgjengelig på både Google Play og Apple App Store.

Guard

Kontakt oss

Finn ut mer om oss!