Påmelding og priser

Vil du være med på høstens vakreste eventyr, sammen med over 250 andre urbane energister?
Vi var nesten 300 deltagere, innledere og utstillere da vi endelig kunne arrangerer Fjernvarmedagene Urban Energi fysisk igjen i fjor - og i år er vi på plass på Scandic Fornebu igjen!

Vi planlegger selvsagt for et fysisk arrangement, men vet så altfor godt at pandemien med sine mutasjoner kan spille oss et puss, så vi vil også strømme hele arrangementet.

Alle deltagere, både fysisk og digtalt, betaler den samme "inngangsbilletten". De som deltar fysisk gjør så det med "fysiske" tilvalg på toppen av den igjen. 

Det betyr at det også går an å få med seg alt på skjerm, hvis du skulle være forhindret fra å kunne reise til Fornebu. Eller hvis du bare kan være tilstede én dag, kan du få med deg den andre dagen hjemmefra. Alle påmeldte vil selvsagt også få tilgang til opptakene i etterkant.

Hvis det skulle dukke opp noen uventede restriksjoner som spenner beina under det fysiske, flytter vi alt på nett og refunderer de "fysiske" tilleggene. Uansett blir det arrangement!

Som vanlig er arrangementet åpent for alle, men alle medlemmer av Norsk Fjernvarme får rabatterte medlemspriser.

I tillegg kan vi tilby vi svært hyggelige studentpriser takket være bedriftene som dukker opp nederst på denne siden.

For utstillere har vi tre forskjellige pakker, som blant annet også inkluderer muligheter for digitale lunsjseminarer i forkant.

Alle priser og pakker, pluss påmeldingslinker, finner du under her!

Og husk - det er early bird priser fram til 1. oktober...