Orbiton

Vi inspiserer fjernvarmeanlegg fra lufta - og leverer uslåelig presise resultater!

Orbiton AS leverer inspeksjons- og dataanalyse-tjenester for industri og infrastruktur ved bruk av ubemannede fartøy. Vi startet med droner, men jobber også med bakke- og vannbaserte løsninger.

Selskapet ble etablert i 2014 og ble i løpet av kort tid et av Norges mest anerkjente droneselskaper innenfor inspeksjon av eiendom, industri og infrastruktur. Orbitons kundemasse består blant annet av Statens Vegvesen, NVE, Statnett, Yara, Lemminkäinen, Buskerud Fylkeskommune, Telemark Fylkeskommune, m.fl.

I 2017 lanserte vi en helhetlig løsning for eiendomsdrift, Orbitering - en tjeneste for sertifisert tak- og fasadeinspeksjon - der vi effektivt lokaliserer fukt på kompakte tak og varmetap i fasader. Vi bruker et avansert dronesystem med høyteknologiske sensorer som muliggjør rask oversikt over store tak- og fasadeflater.

Blant kunder som har tatt i bruk vår tak- og fasadeløsning finner man Storebrand, Malling, DNB Eiendom, Entra, Rikshospitalet, Oslo Areal, Bama, Tine, Coca-Cola, m.fl.

Vi leverer også løsninger for innvendig inspeksjon av industribygg.

I første halvår 2020 lanserte vi en ny tjeneste for inspeksjon av fjernvarme-anlegg fra lufta. Ved bruk av spesialtilpasset utstyr både til innsamling og prosessering av data, levere vi meget presise resultater på anleggene.

Kort sagt - vi finner ubemannede løsninger på dine inspeksjonsutfordringer. Ta kontakt for å starte samtalen!
Orbiton

Kontakt oss

Sjekk ut våre løsninger!