NYHETER
Med store årige besparelser i sikte var valget enkelt for Arnfinn Bakke på Hønefoss. Nå er næringsbygget han eier på Hvervenkastet blitt Vardar Varmes kunde nummer 400. 
For å møte byutviklingen og for tilby bærekraftig varme til flere, har Jönköping Energi besluttet å bygge en akkumulatortank på Torsvik. Tanken vil fungere som en giganttermos og sikre leveransen av fremtidig varme og varmtvann.  
For 20 år siden fikk Prestheia skole ved Gimlehallen levert den første fjernvarmen i Kristiansand. Etter 20 år under jorden stikker Agder Energi Varme nå hodet opp for å feire – seg selv, og bidraget til å utnytte lokale energiressurser.
Har din bedrift gjennomført et innovativt fjernvarme- eller fjernkjøleprosjekt som fortjener internasjonal oppmerksomhet? Da kan dere melde dere som kandidat til Global District Energy Climate Awards, som deles ut den 24. oktober under den aller første bærekrafts- fjernvarmekonferansen i Reykjavik på Island.
Avinor har inngått avtale med Quantafuel om kjøp av  bærekraftig jet biofuel basert på norsk biomasse. Drivstoffet skal produseres i et pilotanlegg delfinansiert av Enova.
Polen, Ungarn og Tsjekkia har blokkert et forslag om såkalt klimanøytralitet i 2050 –at EU i 2050 ikke slipper ut mer CO2 enn de fanger.
Fjernvarme gir Fredrikstad et forsprang i det grønne skiftet. Ved å utnytte energi som allerede finnes i Fredrikstad, rydder fjernvarmen plass i strømnettet til elbilladere og annen nødvendig elektrifisering.
Tyskland støtter nå offisielt en ambisjon om at EU skal bli CO2-nøytral i 2050. Dermed er sannsynligheten for at EU-lederne kan bli enige på EUs ministerråds møte torsdag og fredag i denne uken.
Ved hjelp av fjernvarme, varmepumpe, boligens eget varmtvann og én vifte i leiligheten har AF Gruppen laget en helt ny og innovativ måte å varme opp Oslo S Utviklings leiligheter i Bjørvika på.
E.ON og Stena Fastigheter innleder et langsiktig samarbeid for å koble opp Stenas leiligheter til E.ONs system for Digital Fjärrvärme. Gjennom tjenesten Effektstyring skal leilighetenes lagrede energi ivaretas, og dermed redusere klimaavtrykket.  
KALENDER