Nytt tilbud til utstillere

13. oktober 2020
Digital konferanse betyr digitalt utstillingsområde - som blir stappfullt av muligheter for både gode treff og informasjonsutveksling!
Utstillingsområdet er en viktig del av konferanseopplevelsen på Fjernvarmedagene Urban Energi - så også i år.

I samarbeid med vår partner Apriil kan vi presentere ustillerpakker hvor både møter med mennesker, konkurranser, presentasjoner, informasjonsmateriell og kontaktdetaljer gjøres tilgjengelig både i forkant og underveis i selve arrangementet.

Kjernen i det hele er det digitale utstillingsområdet, som vil være en integrert del av konferanseprogrammet og hvor hver utstiller får flere verktøy tilgjengelig for å vise fram produkter og komme i kontakt med folk.

Noen har kanskje allerede deltatt med "virtuell stand" på arrangementer. Vi vil forsøke å ta det hele enda et skritt videre i en ganske omfattende utstillerplattform, bakt inn i selve konferanseplattformen, samtidig som vi legger opp til en møterekke med ukentlige lunsjseminarer (på maks en halvtime) i forkant av at selve konferansen går av stabelen 16. november. I samarbeid med Apriil kan vi også tilby produksjon av visuelt materiell for bedrifter som har behov for det..

Som utstiller er den grunnleggende funksjonaliteten på din digitale stand et digitalt møterom. Det du trenger er strengt tatt bare en laptop med videokamera og et godt bredbånd for komme deg på plattformen under arrangementet - og du er i gang. 

Du får varsler når noen melder seg på standen, og det er et køsystem hvor folk kan booke tid til å prate hvis du er opptatt i en samtale når noen melder seg. Men du kan også ha med deg så mange kolleger du vil til å betjene standen - og dere kan selvsagt legge opp helt som dere vil hvem som er tilgjengelig når.

Samtidig kan din stand utstyres med videoklipp, brosjyrer, nedlastbart materiell, spørsmål/svar-seksjoner som besøkende kan "forsyne seg" av - her er det fantasien som setter grensene!

Vi har ryddet godt med tid i programmet til aktivitet i det digitale utstillingsområdet - og vi oppfordrer alle utstillere til å arrangere egne temamøter eller presentasjoner på standen. Gjerne korte presentasjoner med samtaler i etterkant. Her står dere fritt til å vise fram det dere vil - og arrangere det der ønsker. Så samler vi det hele i et utstillingsprogram for deltagerne.

Bilder, video og materiell kan gjøres tilgjengelig allerede nå, for en "light" info-utgave av utstillingsområdet ligger ute på urbanenergi.no fram til selve konferanseplattformen åpner. Det kan du sjekke ut her!

Vi opererer i år med tre forskjellige utstillerpakker: small, medium og large:

Small
  • gir ansatte i utstillerbedriften tilgang til konferansen
  • egen plass i utstillingsområdet
  • profilering på urbanenergi.no fram mot konferansen

Medium
Alt small-pakken inneholder, pluss:
  • egen, kort reklamefilm til profilering i hovedsendingen under konferansen

Large
Alt de to andre pakkene inneholder, pluss:
  • deltagelse i lunsjseminar i regi av Norsk Fjernvarme i forkant av konferansen
  • prioritert plass i utstillingsområdet

Vi vil fylle på med mer informasjon på denne siden framover, men håper så mange som mulig vil være med oss så tidlig som mulig slik at vi også kan ta imot ønsker og ideer i utformingen av utstillerområdet. Vi synes det er utrolig stas å utvikle noe helt nytt!

For å gi dere en pekepinn på hvordan utstillingsområdet vil fungere, og den tekniske løsningen, arrangerte vi et digitalmøte for alle interesserte torsdag 24. september hvor løsningen ble vist fram. 

Et opptak av møtet i sin helhet kan du se her:
 


Så her er det ingen grunn til å nøle!

Selve påmeldingssiden finner du i menyen på toppen av denne siden - eller du kan trykke her
 
Icon Del på Facebook
Icon Del på Twitter