Urban Energi-sjappa er åpen!

06. oktober 2020
Den ikoniske WATTEFØK-t-skjorta er tilbake - sammen med en rekke andre Urban Energi-klær! Eller skal det kanskje være et munnbind?
Vi skal vel ikke skryte på oss å ha gått over i motebransjen, men nå har vi altså lansert en egen klesbutikk! Der har vi satt sammen et utvalg av må-ha-produkter for alle med et hjerte i den urbane energien.

Både herre- og dame-t-skjorter i økologisk bomull (som dessverre ikke kommer i alle størrelser - enda) og andre varianter. Her bør det være noe for enhver smak.

Hva er vel ikke stiligere enn å overvære årets utgave av Fjernvarmedagene Urban Energi i matchende antrekk? Joda, vi kan jo komme på noen andre ting, men stilig er det likefullt!

Vi er glad i aktive deltagere, så kom gjerne med forslag eller ønsker til eventuelle utvidelser av varesortimentet. Alle produktene blir laget "on demand", så slipper vi å sitte igjen med restopplag av det ene og det andre. Og du får alltid tak i akkurat det du vil ha.

Til slutt - dette er ingen oppfordring til noe "shop til you drop" fra vår side. Men hvis du trenger en ny hettegenser etter å ha levert den gamle til stoffresirkulering, så kan du kanskje finne den her?

Sjekk ut sjappa på shop.spreadshirt.no/urbanenergi/ i dag!
 
Icon Del på Facebook
Icon Del på Twitter