Påmeldingen er i gang!

11. september 2020
Endelig kan du melde deg på høstens vakreste digitaleventyr - Fjernvarmedagene Urban Energi 2020!
Da pandemien tok oss ble det klart at årets utgave av den store møteplassen for fjernvarme og -kjølebransjen måtte bli noe helt annerledes enn vanlig.

Hotellet ble avbestilt og de små grå satt i gang. Hvordan kan vi få til et digital-arrangement som kan ta med seg småpraten, humoren, aha-opplevelsene, samtalene og alt det andre som utgjør et viktig bindeverk i en god koferanseopplevelse?

Konklusjonen ble at vi i hvert fall ikke kan legge opp til to dager med PowerPoint på Teams. Med mindre målet var å drepe all entusiasme. Så vi bestemte oss for å gjøre noe annet.

Sammen med årets vertskap, BKK Varme, legger vi opp til en interaktiv digital-sending basert på to studioer, ett i Bergen og ett i Oslo. Du vil treffe mennesker med gode innovasjonshistorier, interessante kundehistorier, friske meningsutveslinger og matnyttige løsninger som vanlig, men formidlet i en ny form tilpasset TV-skjermen.

Vi sender live, med programleder og diskusjoner i studio, men benytter oss også av visuelle presentasjoner fra felten. Det skal bli løst og ledig, men også faglig interessant, med litt forskjellige formater i løpet av de to konferansedagene.

Samtidig vil bedrifter som ønsker det kunne etablere regionale møteplasser hvor både ansatte og inviterte gjester kan møtes i en lokal setting for å følge arrangementet, men også kunne delta live i noen av sesjonene i hovedsendingen. Bedriften legger selv opp til hva den ønsker å gjøre ut av de lokalt, men å server en matbit og finne på noe sosialt kan jo være en god idé?

Utstillere blir fortsatt en viktig del av Fjernvarmedagene Urban Energi, med et interaktivt utstillingsområde, hvor det blir utvidede muligheter for møtebooking, presentasjoner, en-til-en-samtaler og mer. Utstillingsområdet blir sømløst integrert i sendingen - og mye av det blir tilgjengelig her på urbanenergi.no både før og etter arrangementet.

Og ikke nok med det: utstillere som går "all in" inviterer vi også til å være med på en faglig lunsjmøterekke som vi vil arrangere ukentlig fram til selve arrangementet. Ett tema per lunsjseminar, på maks en halvtime, med matnyttige løsniger og info fra utstiller til fjernvarme/kjøle-bedrifter, formet i samarbeid med oss. Disse kort-kort-seminarene vil være åpent tilgjengelig for alle og fungere som smakebiter på det som presenteres i utstillingsområdet under selve Fjernvarmedagene Urban Energi.

Trykk her for å lese mer om påmelding og pakker, både for enkeltpersoner, bedrifter og utstillere!

Vi sees 16.-17. november!
(Eller på et lunsjseminar i forkant).

 
Icon Del på Facebook
Icon Del på Twitter