Har du forslag til programmet?

11. september 2020
Programkomiteen er i gang med å ferdigsstille årets program, men vi er fortsatt åpne for innspill!
Som vanlig vil Fjernavrmedagene Urban Energi by på et knippe relevante innlegg på et mangfold av urbane energitemaer. For å belyse dem er vi veldig interessert i gode eksempler fra det som skjer i bedriftene rundt omkring i landet.

Vi er spesielt opptatt av innovoative løsninger (små og store), gjerne basert på samarbeid mellom våre assosierte og ordinære medlemmer, men også eksempler på problemer som skyldes mangelfullt regelverk, kronglete merkeordninger eller gamle markedsvaner som kan være vonde å endre.

Alt er av interesse - så ikke nøl med å ta kontakt!

Siden vi i år går digitalt, er det aktuelt å lage korte videoinnslag i forkant i samarbeid med vårt innleide eventbyrå Apriil. Denslags er det vanskelig å få fikset tett opp mot konferansen, så å være tidlig ute øker sjansen for at din løsning kommer med i programmet.

Send en epost til daglig leder Trygve Mellvang Tomren-Berg med dine forslag!

PS! Det flotte redkasjonsbildet som pryder denne saken er hentet fra NRK-programmet "På sparket", med NRK-legenden Per Øyvind Heradstveit som programleder (mannen med briller på bildet). De andre på bildet er (f.v.) produsent Leif M. Thormodsrud, prod.ass. Gunilla Gaarder og script Kristin Fiva. 

PPS! Thormodsrud er faren til Norsk Fjernvarmes egen Heidi Thormodsrud Juhler.
Icon Del på Facebook
Icon Del på Twitter