BKK Varme er årets vertskap

11. september 2020
Visste du at BKK feirer hundre år i år? Hva passer vel da bedre enn at årets vertskap for Fjernvarmedagene Urban Energi er BKK Varme!
Tradisjonen tro går vertskapsrollen for Fjernvarmedagene Urban Energi på rundgang mellom de ordinære medlemmene i Norsk Fjernvarme.

Da BKK Varme ble spurt, og entusiastisk takket ja til rollen, var det ingen som kunne forutse at verden ville bli snudd på hodet som følge av et lite virus. Som en følge av det blir vertskapsrollen denne gangen ganske annerledes enn tidligere år, når det meste av konferansen flyttes over i den digitale sfæren.

Heldigvis er BKK Varme vant til både utfordringer, innovasjon og digitalisering, så arrangementet kunne virkelig ikke funnet en mer verdig vert for konseptet vi nå meilser ut.

Men alle som var med på fjorårets arrangement kjenner jo til dette, da BKK Varme stakk av med den prestisjefylte (og uhøytideliger) innovasjonsprisen for sin robotiserte gatevarmeløsning.

I tillegg er det selvfølgelig stas at bedriften legger en betydelig del av sin jubileumsfeiring til den første dagen av vårt arrangement.

Hvis du som leser dette befinner deg i korona-avstand fra Bergen, kan det til og med være muligheter for å delta fysisk hos BKK Varme i Bergen.

Har du spørsmål om dette? Ta kontakt med redaksjonskomiteens BKK Varme-medlem Martin Horne!

 
Icon Del på Facebook
Icon Del på Twitter