Left Left
Slider Image

Påmeldingen er i gang!

Sjekk ut utstillerpakker, bedriftspakker og, ja, helt vanlig deltagelse her
Klikk her for mer info!
Slider Image

Interessert i en stand?

Da bør du sjekke ut denne videoen!
Se video her!

Aktuelt

Velkommen til ny runde med Urban Energi i 2020!

Vi er i gang med å planlegge en unik utgave av Fjernvarmedagene Urban Energi 16.-17. november.
Ifjor var det “business as usual” med over 260 bransjefolk, innledere, politikere, studenter og miljøinteresserte fra inn- og utland - og et velfylt utstillerområde - på Scandic Fornebu. De best besøkte Fjernvarmedagene Urban Energi noensinne, med denne gjengen som “headlinere”:


I år var planen å flytte til Oslo sentrum, fornye konseptet som har fungert så bra og tiltrekke oss enda flere. Men - så kom pandemien. Ettersom ingen vet hvordan kjørereglene for et arrangement som vårt vil være til høsten, gjør vi nå noe vi aldri har gjort før. Årets utgave blir flyttet på nett, men med regionale, fysiske møteplasser!

Vi meisler ut konseptet nå i sommer og påmelding vil komme om kort tid. Det vil også nyvinningene vi pønsker ut sammen med årets vertsskap, som er tjueårsjubilanten BKK Varme.

Som alltid vil vi vise fram hele spekteret av hvordan Urban Energi kan spille en sentral rolle i det lavutslippssamfunnet vi bygger nå. Fra rørene i bygget til lokaldemokratiets rolle og de store visjonene. Det blir grønn områdeutvikling og innovative markedsløsninger.

Vi gjentar selvsagt den uhøytidelige Grønn innovasjon-konkurransen, hvor “folkejuryen”, denne gangen spredt over hele landet, kårer vinneren. I 2019 var det årets vertskap BKK Varme som stakk av med seieren. Kanskje er det din bedrift som vinner i år?

I menyene på denne siden finner du foreløpig bare programmet fra tidligere utgaver av Fjernvarmedagene Urban Energi. Men liker du det du ser der, er det bare å holde av datoen til årets utgave - 16.-17. november!
Side Image

Meld deg på Fjernvarmedagene Urban Energi 2020!

Det er Norsk Fjernvarme som er arrangør av Fjernvarmedagene Urban Energi og vi tilbyr rabatterte priser både på deltakeravgift og utstillerplass til våre medlemmer.

Også alle som ikke er medlemmer av Norsk Fjernvarme er hjertelig velkomne til vårt arrangement!
Meld deg på her!
Side Image

Informasjon for utstillere

Fjernvarmedagene Urban Energi 2020 arrangeres 16.-17. november og vil i år foregå digitalt. Det vil også gjelde utstillingsområdet!

Det vil dessuten bli helt nye muligheter for utstillere både til profilering og forseminarer.
Les mer her!
Side Image

Se foredrag fra Fjernvarmedagene Urban Energi 2019!

Få med deg et knippe foredrag fra 2019-utgaven av Fjernvarmedagene Urban Energi!
Se foredragene her!

#watteføk

På Fjernvarmedagene Urban Energi i 2018 lanserte vi vår allerede ikoniske “watteføk-t-skjorte”, som mange sikret seg. Noen dager etterpå fikk den også prominient plass i høringene om nytt statsbudsjett på Stortinget.