Kortreist kvalitet og sirkulær energi
Urban Energi i kommunen
Seminar for varmerørleggere
Fjernvarme for varmerørleggere
Bli med på forseminar for varmerørleggere på Fjernvarmedagene Urban Energi!

Tema er rørleggerens møte med den urbane energien - hva skal til for å få et vannbårent anlegg med fjernvarme til å fungere best mulig? Hvilke muligheter gir et fjernvarmeanlegg for rørleggeren? Og hvilke forventninger har markedet til vannbårne anlegg?

Vi legger i år ekstra vekt på konvertiering til vannbåren varme, legionellautfordringer og en ny standard for gulvvarme.

Forseminaret er et samarbeid mellom Rørentreprenørene Norge og Norsk Fjernvarme. Det inngår som en del av Fjernvarmedagene Urban Energi, som arrangeres på Scandic Fornebu 15.-16. okotober.

Følg med på denne siden for oppdatering om programmet!

Seminaret inkluderer lunsj og befaring på Oslofjord Varmes varmepumpesentral i kjelleren på konferansehotellet. Denne sentralen forsyner Fornebu med varme og kjøling med Oslofjorden som kilde.  

Som medlem av Rørentreprenørene Norge eller Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) får dessuten du medlemspris på deltagelse på Fjernvarmedagene Urban Energi.

Dette er det foreløpige programrisset (blir oppdatert):
 
  Tirsdag 15. oktober        
08:00 Registreringen åpner
09:00
Velkommen til varmerørleggerseminar!
v/ Eli H. Heyerdahl Eide, Rørentreprenørene

 

Innlegg kommer...

 
11:00
Befaring 
Oslofjord Varmes energisentral i hotellkjelleren og hotellets kundesentral
11:30 Lunsj

Etter lunsj er du altså hjertelig velkommen til å være med på selve Fjernvarmedagene. Klikk her får å se programmet for resten av dagen - og dagen etter!

Dette er prisene for medlemmer av Rørentreprenørene Norge og Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) som ønsker å være med. Festmiddag og eventuell overnatting kommer i tillegg. Alle priser eksl. moms:

Bare forseminar
og lunsj:
900,-
Begge dager (early bird før 1. august):
  3.500,-
Begge dager (vanlig medlemsrabatt):
   4.500,-

 
MELD DEG PÅ HER! 

 


Se resten av dagens program