Urban Energi i sirkulærøkonomien
Urban Energi i kommunen
Seminar for varmerørleggere
Informasjon for utstillere
Fjernvarmedagene Urban Energi 2018 arrangeres 16.-17. oktober på Scandic Fornebu og påmeldingen for utstillere er nå åpnet!

Trykk på figuren til høyre for påmelding!

Prisen på en stand på Fjernvarmedagene omfatter også deltakeravgiften til én person, som inkluderer alle foredrag, befaring med transport, lunsj, kaffe og forfriskninger. Festmiddag og overnatting kommer i tillegg.

Det er også mulig å melde på en ekstra person tilknyttet hver stand, til redusert deltageravgift. Som utstiller får du anledning til å "pitche" din stand i driftseminaret på formiddagen første dag.

En liten stand utgjør 1x1 meter, mens en stor utgjør 3x1 meter. Så snart man har fått bekreftet påmelding, legges utstillernavn, logo og en kort beskrivelse ut i det klikkbare kartet over utstillingsområdet du ser nederst på denne siden. 

Vi er glade for å kunne holde utstillerprisene på nivå med fjorårets arrangement. Vi gjerntar dessuten suksessen med konkurransen "Urban Energi Grand Prix", hvor deltakerne finner svar i utstllingsområdet og vinner flotte premier.

Vi fikk gode tilbakemeldinger fra fjorårets utstillere som vi tar med oss videre i år. Send oss en epost hvis du har ytterligere inspill eller vil være med på epostlista for utstillerne!

Som vanlig er det bli rabatt for utstillere som er medlem av Norsk Fjernvarme.

Utstillerområdet ble helt fullt i 2017 og kartet under tar utgangspunkt i stand-fordelingen fra ifjor. Det kan bli noen justeringer i kartet for å reflektere fordelingen mellom store og små utstillinger.

Vi praktiserer først til mølla for valg av stand-plass - legg gjerne ved ønsket nummer i kommentarfeltet på påmeldingen.

I tabelle nedenfor ser du prisene for utstilling i år. Trykk på medlem eller ikke medlem for selve påmeldingen (mva ikke inkludert) :

 

 
Stor stand 13.500,-  20.000,-
Liten stand 8.500,- 13.500,-
Ekstra person på utstilling 3.000,- 4.000,-
Hotell (per natt) 1.200,- 1.200,-
Festmiddag 900,- 900,-


Ønsker din bedrift å støtte deltagelsen for en student og få logorpofilering i "Møt oss på Fjernvarmedagene Urban Energi"-spalten til høyre på denne siden, er det et eget valg i selve påmeldingen.

Kommunikasjonssjef Trygve Mellvang-Berg, trygve@fjernvarme.no, håndterer spørsmål rundt utstilling. Mer praktisk informasjon blir tilsendt etter påmelding!

Ønsker din bedrift å bli medlem i Norsk Fjernvarme, og dermed få rabatterte medlemspriser på Fjernvarmedagene, ta kontakt med daglig leder Heidi Juhler på epost: heidi@fjernvarme.no
27 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28