Kortreist kvalitet og sirkulær energi
Urban Energi i kommunen
Seminar for varmerørleggere
Velkommen til ny runde med Urban Energi i 2019!

Fjernvarmedagene Urban Energi samler rundt 250 bransjefolk, innledere, politikere, studenter og miljøinteresserte fra inn- og utland  - og et velfylt utstillerområde!

Vi har rekordmange deltager til årets utgave på Scandic Fornebu, noe vi er veldig glade for!


Vertskapet i 2019 er Agder Energi Varme, et av Norges mest framoverlente Urban Energi-selskaper - som fyller 20 år i år. Trykk her for å lese mer om hva de driver med!


Som alltid vil vi vise fram hele spekteret av hvordan Urban Energi kan spille en sentral rolle i det lavutslippssamfunnet vi bygger nå. Vi tar for oss alt fra rørene i bygget, lokaldemokratiets rolle og de store visjonene. Som alltid er grønn områdeutvikling og de innovative løsningene vi ser komme i markedet blant det vi legger vekt på.

Programmet vil by på et knippe toppfolk fra både næringsliv og det offentlige, i tillegg til masse interesant stoff fra folk som står midt i der det grønne skiftet skjer, blant andre disse:
I menyene på denne siden finner du program og info om 2019-utgaven av Fjernvarmedagene Urban Energi - og er du ikke påmeldt, så så sjekk påmeldingsskjemaet, det er fortsatt mulig å bli med.

Vi sees 15.-16. oktober!


Har du spørsmål om utstilling, program eller deltagelse på Fjernvarmedagene Urban Energi 2019, så send oss en epost!


På Fjernvarmedagene Urban Energi i 2018 lanserte vi vår allerede ikoniske "watteføk-t-skjorte", som mange sikret seg. Noen dager etterpå fikk den også prominient plass i høringene om nytt statsbudsjett på Stortinget: