Kortreist kvalitet og sirkulær energi
Urban Energi i kommunen
Seminar for varmerørleggere
Hold av datoen for mer Urban Energi i 2019!

Fjernvarmedagene Urban Energi 2018 ble en stor suksess med rundt 250 bransjefolk, innledere, politikere, studenter og miljøinteresserte fra inn- og utland  - og et velfylt utstillerområde!

Vi er allerede i gang med å planlegge neste utgave. Så hold av datoen - for vi sees på Scandic Fornebu 15.-16. oktober 2019.


Vertskapet i 2019 er Agder Energi Varme, et av Norges mest framoverlente Urban Energi-selskaper. Trykk her for å lese mer om hva de driver med!


Som alltid vil vi vise fram hele spekteret av hvordan Urban Energi kan spille en sentral rolle i det lavutslippssamfunnet vi bygger nå. Vi tar for oss alt fra rørene i bygget, lokaldemokratiets rolle og de store visjonene. Som alltid er grønn områdeutvikling og de innovative løsningene vi ser komme i markedet blant det vi legger vekt på. 

Programmet vil by på et knippe toppfolk fra både næringsliv og det offentlige, i tillegg til masse interesant stoff fra folk som står midt i der det grønne skiftet skjer.

I menyene på denne siden finner du foreløpig program og info om 2018-utgaven av Fjernvarmedagene Urban Energi - men følg med utover i 2019 for påmelding og program for neste utgave her på denne siden.

Vi sees 15.-16. oktober 2019!


Har du spørsmål om utstilling, program eller deltagelse på Fjernvarmedagene Urban Energi 2019, så send oss en epost!


På Fjernvarmedagene Urban Energi i 2018 lanserte vi vår allerede ikoniske "watteføk-t-skjorte", som mange sikret seg. Noen dager etterpå fikk den også prominient plass i høringene om nytt statsbudsjett på Stortinget: